there we go!!!
WHOEHOEW WHAHA WIIIII ,
Ok this is it!!
Ons SUPERlange wachten wordt bijna beloond!!
Binnen exact 3 weken stappen wij op het vliegtuig richting Australië

Voor de geïnteresseerden:
- Vertrek : 13 september om 19u30 vanuit Zaventem naar Londen, daarna Londen => Singapore, Singapore=> Darwin, Darwin=> Cairns
- Aankomst: 15 september omstreeks 09u00 lokale tijd!
- Terugkomst: onbekend
Wat zijn nu onze plannen:
Wel eenmaal aangekomen in Cairns zullen wij zo snel mogelijk kijken om een campervan te kopen (zo eentje waar dage kunt in slapen). Eens die aankoop inorde is vertrekken wij van Cairns richting Sydney, waar we hopen aan te komen omstreeks kerst en nieuwjaar (om naar het grote vuurwerk te kijken). Daarna reizen we via de great ocean road verder naar de Westkust van Australië. Om daarna op ons gemak op te klimmen naar het uiterste Noorden. Eens daar aangekomentrekkenwe volledig de woestijn en de outback in om eens te gaan kijken naar die grote, mooie rode steen die je op alle prentjes van Australië terugvind. Daarna wordt het tijd om het volledige noorden af te schuimen en onze reis eindigt dan opnieuw in Cairns waar we onze campervan zullen verkopen en een ticketje boeken om terug naar huis te komen.
Dit zijn onze grove plannen dus het zit er dik in (99%) dat daar nog het een en ander aan veranderd, maar we houden jullie zeker op de hoogte! We plannen dat dit alles een klein jaar van onze tijd in beslag zal nemen, onze terugreisdatum staat nog niet vast maar deze laten we je natuurlijk ook goed op voorhand weten!!
Deze blog:
Wat is nu de bedoeling van deze blog? We weten goed genoeg dat die na een eindje enkel nog wordt gelezen door de mama's en de papa's maar toch zullen we ons best doen om jullie op tijd en stond een beetje van onze ervaringen te delen.
Wil je deze blog gemakkelijk volgen? Dan kan je je naam ingeven op onze mailinglijst en krijg je automatisch een mailtje in je inbox als wij een nieuw verhaaltje hebben geplaatst!
Het afscheid:
Het enige die ons nu nog rest is het afscheid nemen (brok in keel

Wij zouden het fantastisch vinden om alle mensen die ons nauw aan het hart liggen daar te mogen verwelkomen en nog een laatste keer een drankje samen te mogen nuttigen!
Dit feestje gaat door op vrijdag 9septemberin het quirinuszaaltje in Hooglede (kerkstraat 2) en jullie zijn welkom vanaf 20u00 tot in de vroege uurtjes!! Hopelijk mogen wij jullie daar verwelkomen!!
Met heel veel liefde en groetjes,
Nick en Ineke
Amai, dat zien er echt super leuke plannen uit! Ben jaloers :-) Veel plezier!
manmanman!! Ik ben zooo jaloers op jullie! Australië is zo fantastisch! geniet er maar van!
okido!
de reis naar Australie staat voor de deur
geniet ervan van die mooie reis
ZORG GOED VOOR ELKAAR
EN IK WENS JULLIE VEEL GELUK
MAMAAATJE XXXXXXXXXX
Vele lieve groetjes xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Geniet ervan, we zijn wel een beetje jaloers.....Verlangen reeds om het vervolg van jullie avontuur te lezen!!!! Groetjes uit Torhout.
ja,amai wat een blog zeg!
zeker de moeite waard!!!!!!!
groetjes,
warre
hey,ineke en nick, hoe gaat het met jullie reeds uitgerust van de party ???Kerstmis onder een stralende zon .....raar zeker!!!Geniet van alles en schrijf maar veel op de blog dan kunnen we een beetje mee genieten, ne dikke knuffel uit Torhout...Katrien